Upplev biblioteket hemifrån

Det digitala biblioteket är alltid tillgängligt! Ta del av bibliotekens digitala utbud och tjänster. Du kan till exempel få personliga lästips till din e-post och läsa tidningar digitalt.

Du kan använda vårt digitala bibliotek och få tillgång till film, e-böcker, e-ljudböcker, tidningar och vissa tjänster hemifrån. Tills vidare kan du låna 10 digitala böcker per 28 dagar.
Via "Mina sidor" här på webbplatsen kan du själv reservera och låna om dina böcker, upp till 8 gånger. De reserverade böckerna hämtas på biblioteket.

Här hittar du en sammanställning av bibliotekens digitala tjänster och utbud:

 1. E-böcker och e-ljudböcker

  Varför inte drömma sig bort till en annan värld för ett ögonblick? Låna e-böcker och e-ljudböcker från biblioteket var du än befinner dig.

 2. Ge mig en bra bok

  Vet du inte vad du ska läsa? Nu kan du få personliga lästips direkt till din e-post! Fyll bara i formuläret med dina önskemål så får du läsinspiration av oss. För alla åldrar.

 3. E-film

  Med Cineasterna kan du låna och se filmer när du vill. Cineasterna är en digital tjänst som erbjuder kvalitetsfilmer för alla åldrar. Filmutbudet fylls på löpande.

 4. Digitala söktjänster

  I bibliotekens digitala söktjänster hittar du information och artiklar om olika ämnen.

 5. Digitala tidningar

  Läs tidningar och tidskrifter eller sök efter enskilda ämnen i Pressreader och Retriever.

 6. Läs och lyssna på ditt språk digitalt

  Låna e-böcker och e-ljudböcker på olika språk. Världens bibliotek är en gratis onlinetjänst. Nu finns också appen Bläddra med e-böcker på romani chib och samiska.

 1. IT-hjälp på telefon

  When: Monday 13 September 2021 – Wednesday 6 October 2021
  Location: Mölndal

  Har du problem med din surfplatta? Fastnat i en viss app på mobilen? Fungerar inte ljudboken eller datorn som den ska? Biblioteken i Mölndal hjälper dig som har frågor om teknik i vardagen! Du kan också ställa frågor via ett formulär på sidan om telefontiderna inte passar dig.