Covid-19 - riktlinjer och service

Biblioteken är endast öppet för snabba ärenden. Om du har möjlighet, använd biblioteket på distans via våra digitala tjänster.

Biblioteken är just nu inte en mötesplats och är endast öppet för snabba ärenden.
  • Det finns ett begränsat antal sittplatser – stanna inte längre än nödvändigt.
  • Bokbussen - max en besökare eller en familj samtidigt inuti bokbussen.
  • Minst en dator att använda 15 minuter finns tillgänglig på varje bibliotek. Det finns tre datorer på Mölndals stadsbibliotek. Går inte att förboka.
  • Utskrifter och kopiering är avstängda.
Bokinkast
Bokinkasten i Lindome- och Kållereds bibliotek är öppna dygnet runt.

Övertidsavgifter:
Till och med 31 augusti 2021 skapas inga nya övertidsavgifter.

Om du har möjlighet, använd biblioteket på distans via våra digitala tjänster.

Läs uppdaterad information från Mölndals stad här.

Bibliotekens tjänster

1. Upplev biblioteket hemifrån

Det digitala biblioteket är alltid tillgängligt! Ta del av bibliotekens digitala utbud och tjänster. Du kan till exempel få personliga lästips till din e-post och läsa tidningar digitalt.

2. Nya och fler högläsningskassar 0-6 år

Låna hem en kasse med utvalda böcker som passar extra bra att läsa högt. Antingen för 0-2 år eller 3-6 år. Det finns 6 olika kassar att välja mellan.