IT-hjälp på telefon

Har du problem med din surfplatta? Fastnat i en viss app på mobilen? Fungerar inte ljudboken eller datorn som den ska? Biblioteken i Mölndal hjälper dig som har frågor om teknik i vardagen! Nu kan du även ställa frågor via ett formulär och få svar inom kort.

En man med dator talar i telefon och en person använder en surfplatta

OBS Ny dag, nu måndagar och onsdagar.

IT-hjälpen på Biblioteken i Mölndal, telefontider:

måndagar, 15:00 - 17:00
onsdagar, 13:00 - 15:00

Ring: 0790-60 44 38
Välkommen!

Ordinarie IT-hjälp på biblioteken är inställd tills vidare på grund av Covid-19.

Läs mer om bibliotekens digitala tjänster

1. E-böcker och e-ljudböcker

Varför inte drömma sig bort till en annan värld för ett ögonblick? Låna e-böcker och e-ljudböcker från biblioteket var du än befinner dig.

2. Digitala tidningar

Läs tidningar och tidskrifter eller sök efter enskilda ämnen i Pressreader och Retriever.

3. Digitala söktjänster

I bibliotekens digitala söktjänster hittar du information och artiklar om olika ämnen.

IT-hjälp på telefon

1. IT-hjälp på telefon

When: Monday 27 September 15:00 - 17:00
    Location: Mölndal

Har du problem med din surfplatta? Fastnat i en viss app på mobilen? Fungerar inte ljudboken eller datorn som den ska? Biblioteken i Mölndal hjälper dig som har frågor om teknik i vardagen! Du kan också ställa frågor via ett formulär på sidan om telefontiderna inte passar dig.

2. IT-hjälp på telefon

When: Wednesday 29 September 13:00 - 15:00

3. IT-hjälp på telefon

When: Monday 4 October 15:00 - 17:00

4. IT-hjälp på telefon

When: Wednesday 6 October 13:00 - 15:00

IT-hjälp - kontakta biblioteket

Missade du telefontiderna och har frågor kring datorer, mobiler, surfplattor och annan teknik i vardagen? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Vi svarar så fort som möjligt, inom en vecka.

På vilket sätt önskar du få svar på din fråga? Du kan välja flera alternativ.