Lindome - flytt till nytt bibliotek!

Måndag 26 augusti är sista dagen Lindome bibliotek har öppet i den tillfälliga lokalen i Lindome centrum. Biblioteket är sedan stängt 27 augusti till 17 september. Onsdag 18 september kl. 9 öppnar biblioteket i de nya lokalerna i samma byggnad som Almåsskolan, där biblioteket låg tidigare.

Två personer står framför lindome bibliotek med flyttkartonger

Under perioden som biblioteket är stängt är du välkommen till Mölndals stadsbibliotek, Kållereds bibliotek och bokbussen. Som en extra service kommer bokbussen att finnas på Ica Almås parkering: lördag 31 augusti 10-14, tisdag 3 september 16-19, lördag 7 september 10-14. Där kan du både låna och lämna.

När biblioteket är stängt kommer vi inte ha möjlighet att svara i telefon och det kan dröja innan vi svarar på e-post, men det går fint att kontakta kollegorna på stadsbiblioteket: 031-315 16 00 eller molndals.stadsbibliotek@molndal.se

Biblioteket erbjuder flyttlån

Innan biblioteket stänger får du flyttlån med längre lånetid. Passa på att låna på dig massor!

När biblioteket har stängt för flytt kan du hämta reservationer på Mölndals stadsbibliotek.
Det kommer däremot inte gå att reservera böcker som tillhör Lindome bibliotek.

Prata gärna med bibliotekspersonalen om det är något du undrar över.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lindomes nya bibliotek öppnar onsdag 18 september kl 9.
Invigningskalas fredag och lördag 4-5 oktober.