Inga övertidsavgifter och fler omlån

Biblioteken tar tillfälligt bort övertidsavgifter på grund av samhällsläget. Behöver du förlänga lånetiden? Låna om upp till 8 gånger. Just nu gäller det även 7-dagarslån.

Från och med 31 mars så kommer vi inte ta ut några nya avgifter på försenade lån. Böcker och annan media som redan är försenade får avgift fram till idag. Ändringen gäller till och med 30 april. Detta för att underlätta för dig som besökare på grund av samhällsläget just nu.

Hinner du inte läsa ut boken i tid kan du låna om dina böcker och media upp till 8 gånger.
Just nu gäller det även 7-dagarslån. Du kan låna om genom att logga in på vår webbplats med personnummer och pinkod. Du kan också kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.
På Kållereds bibliotek och Lindome bibliotek kan du lämna tillbaka det du lånat i ett bokinkast utanför biblioteket dygnet runt.

Friday, March 20, 2020