Och bilen går bra?

En humoristisk och lärorik bok som visar kallpratet från sin allra bästa sida.

Jag pendlar till och från mitt arbete på biblioteket, 5 dagar i veckan, året runt. Jag vet precis hur lång tid det tar att komma från jobbet och hem till min ytterdörr. Men en sak med att åka kollektivt är sällan densamma, nämligen mötena med andra människor. 
 
Dessa möten, som oftast är med främlingar, blir ibland till spontana samtal. Det kan vara någon som vill prata om busslinjen vi båda ska med eller att det minsann är extra kallt idag här där vi båda står och väntar på bussen. Kallprat, oavsett vad jag tycker om den, är en del av min vardag. 
 
I boken Och bilen går bra? tar Niklas Källner med oss på en personlig resa in kallpratets allra innersta. Han delar med sig av anekdoter med sociala situationer, både högt och lågt, där kallpratet stått i centrum. En hel del skratt men även en stor del igenkänning. Du som läsare får ta del av handfasta tips och metoder för hur du ska lägga upp ditt kallprat. Tips på ämnen och vad du inte bör prata om. 
 
Boken är perfekt för dig som antingen vill bli bättre på att kallprata eller har ganska svala känslor till kallprat men vill ge det en ärlig chans.

Audience:

Tags:

Review by: Fredrik Friday, September 18, 2020