Covid-19 - riktlinjer och service

Biblioteken är endast öppet för snabba ärenden. Om du har möjlighet, använd biblioteket på distans via våra digitala tjänster.

Biblioteken är just nu inte en mötesplats och är endast öppet för snabba ärenden.
  • Det finns ett begränsat antal sittplatser – stanna inte längre än nödvändigt.
  • Bokbussen - max en besökare eller en familj samtidigt inuti bokbussen.
  • Från 15/9 - Minst en dator att använda 30 minuter finns tillgänglig på varje bibliotek. Går inte att förboka.
  • Från 15/9 - Du kan skriva ut och skanna på alla biblioteken och kopiera på Lindome bibliotek och Kållereds bibliotek.
  • Datorerna har självservice - du gör dina ärenden utan hjälp från personalen.
  • Grupprum är inte tillgängliga.
Bokinkast
Bokinkasten i Lindome- och Kållereds bibliotek är öppna dygnet runt.

Om du har möjlighet, använd biblioteket på distans via våra digitala tjänster.

Läs uppdaterad information från Mölndals stad här.

Bibliotekens tjänster

1. Upplev biblioteket hemifrån

Det digitala biblioteket är alltid tillgängligt! Ta del av bibliotekens digitala utbud och tjänster. Du kan till exempel få personliga lästips till din e-post och läsa tidningar digitalt.

2. Nya och fler högläsningskassar 0-6 år

Låna hem en kasse med utvalda böcker som passar extra bra att läsa högt. Antingen för 0-2 år eller 3-6 år. Det finns 6 olika kassar att välja mellan.