IT-hjälp på biblioteket

Har du problem med din surfplatta? Fastnat i en viss app på mobilen? Fungerar inte ljudboken eller datorn som den ska? Biblioteken i Mölndal hjälper dig som har frågor om teknik i vardagen! Nu kan du även ställa frågor via ett formulär och få svar inom kort.

it hjälp en surfplatta och hand som pekar på den

Start från 11 oktober

Kållereds bibliotek, måndagar, kl. 15-17, drop in.
Lindome bibliotek, måndagar, kl. 16-16.45, boka tid.
Mölndals stadsbibliotek, onsdagar, kl. 13-15, drop in.

Läs mer om bibliotekens digitala tjänster

1. E-böcker och e-ljudböcker

Varför inte drömma sig bort till en annan värld för ett ögonblick? Låna e-böcker och e-ljudböcker från biblioteket var du än befinner dig.

2. Digitala tidningar

Läs tidningar och tidskrifter eller sök efter enskilda ämnen i Pressreader och Retriever.

3. Digitala söktjänster

I bibliotekens digitala söktjänster hittar du information och artiklar om olika ämnen.

IT-hjälp, kommande tillfällen:

1. IT-hjälp på biblioteket

Datum onsdag 1 december 13:00 - 15:00
    Plats Mölndal

2. IT-hjälp på biblioteket

Datum måndag 6 december 15:00 - 17:00
    Plats Kållered

3. IT-hjälp på biblioteket

Inställt
    Datum måndag 6 december 2021 16:00 - 16:45
    Plats Lindome

4. IT-hjälp på biblioteket

Datum onsdag 8 december 13:00 - 15:00
    Plats Mölndal

5. IT-hjälp på biblioteket

Datum måndag 13 december 15:00 - 17:00
    Plats Kållered

IT-hjälp - kontakta biblioteket

Missade du IT-hjälpen på biblioteket? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Vi svarar så fort som möjligt, inom en vecka.

På vilket sätt önskar du få svar på din fråga? Du kan välja flera alternativ.