Mitt unga liv - filmen

Målgrupp:
Information:

Ingen föranmälan

Hur är det att växa upp i Mölndal idag? Våren 2020 då inget riktigt blev som det skulle…Vi vill ta del av din berättelse!

Utebliven skolavslutning, inget första sommarjobb, skolresan som inte blev av, pride-firandet som blev inställt, konfirmationen som blev uppskjuten?
Hur ser ditt liv ut i corona-krisens spår?

Gör en kort filmsnutt och skicka in den till oss senast 30 september.
Filmerna kommer att visas under hösten på olika offentliga platser i Mölndal. Kanske blir din berättelse bevarad för framtiden i Mölndals stadsmuseums samlingar?

Skicka in din film på högst 4 minuter till mail: anna.jonsson02@molndal.se eller sara.sjostrand01@molndal.se

Är filen för stor för att skickas via mail så kan du testa att skicka den via till exempel wetransfer.com
Glöm inte att skriva kontaktuppgifter och ålder och om du är under 15 år så kommer vi behöva målsmans samtycke till att använda foton/film.

Ett samarbete mellan biblioteken i Mölndal och Mölndals stadsmuseum.

Läs mer om Digiungprojektet