Vad ska jag läsa?

Språk

sv-se en-gb

Sök

Nödruta och stadsvapen, länkar m.m. längst upp på sidan

Tips

Katarina tipsar!

Katarina tipsar om tre romaner; en suggestiv skräckroman som tar plats i Norrlands skogar och den andra som också utspelar sig i Norrland, där vi får följa Jana som återvänder hem och hennes minnen av en tragisk uppväxt. Tredje tipset berör en destruktiv mor-och-dotter-relation och tar plats i den spanska sommarhetten. Läs mer!

Jorunn tipsar!


Jorunn tipsar om några favoriter, för både barn, unga och vuxna. Det blir svart humor i roman om besatthet och en kapitelbok som passar bra för högläsning, om Isak som älskar vatten. Tredje tipset är spännande science fiction för både unga och vuxna. 
Läs mer och inspireras!

Gunilla tipsar om barnböcker!


Gunilla tipsar om tre barnböcker, en av Lennart Hellsing som skulle fyllt 100 år i år, en bok som handlar om vuxna, varför gillar de kaffe så mycket? Tredje boken är skriven av Astrid Lindgren, en lite annorlunda bok, där en vaggvisa fått härliga bilder. Läs mer!

Jenny tipsar om sommarläsning!


Jenny tipsar om två fängslande romaner som rör sig kring familjer och hemligheter och en ovanligt inspirerande bakbok som får det att vattnas i munnen. Läs mer!

Sidfot

Mölndals stadsbibliotek

Brogatan 40/
Bergmansgatan 31
431 30 Mölndal


Telefon
Information: 031-315 16 00
 
Info barn:     031-315 16 20
Info vuxen:   031-315 16 10

Epost: 
molndals.stadsbibliotek@molndal.se

 

 

 

Jag vill lämna en synpunkt